Profil kompanije

Početna » Profil kompanije

Kristal d.o.o. je poduzeće koje posjeduje dugogodišnju tradiciju u obradi i distribuciji stakla, počevši sa malom staklarskom radionicom 1989. godine. 

Kupcima jamčimo visoku kvalitetu i fleksibilnost. Inovativni proizvod, nova rješenja u staklarskoj industriji. Precizna obrada i pouzdana usluga cilj je menadžmenta od početka postojanja. Sukladno tome, podrazumjeva se redovito istraživanje tržišta i investiranje u kvalitetnu i sofisticiranu opremu,  te kontinuirana edukacija kadrova u cilju distribucije kvalitetnog proizvoda. Nudimo stručnu pomoć u realizaciji odabira vrste stakla, njegove funkcionalnosti, efikasnosti i sigurnosti, transport i ugradnju stakla za vanjsku i unutrašnju primjenu.

Na godišnjem nivou, Kristal d.o.o. preradi i distribuira više od 800.000m2 stakla. Naši proizvodni, prodajni i administrativni kapaciteti smješteni su na 21.000m2 radnog prostora.

Značajan udio našeg poslovanja vezan je za izvoz u zemlje regiona i zemlje Europske unije, što nedvojbeno potvrđuje naš status vodećeg poduzeća u staklarskoj djelatnosti Bosne i Hercegovine i zemljama regiona.