Najčešće postavljena pitanja

Početna » FAQ

Radno vrijeme

Maloprodaja: Pon-Pet.  7:30-17:00h, Sub. 7:30-15:00h

Veleprodaja: Pon-Pet. 7:30-15:50h, Sub. 7:30-14:00h

Nedjelja je neradni dan. Pojedini dani u godini i blagdani su također neradni o čemu se naši kupci blagovremeno obavještavaju putem web stranice i socijalnih mreža.

Gdje se nalazite?

Adresa poduzeća Kristal d.o.o. je: Poslovni centar 96, 72250 Vitez BiH 

Da li vršite dostavu?

Da. Dostava je dodatna usluga koja se naplaćuje i dostupna je u čitavoj BiH, a cijena ovisi od regije u kojoj se dostavlja. Za zemlje regiona, dostavu dogovaramo na upit. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti regije u kojoj se nalazite.

Da li nudite ugradnju?

Da. Ugradnja je dodatna usluga koja se naplaćuje i dostupna je u čitavoj BiH, a cijena ovisi od više faktora. Za zemlje regiona, ugradnju dogovaramo na upit. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti regije u kojoj se nalazite.

Koja je cijena [proizvoda]?

Cijena proizvoda se formira sukladno specifikacijama koje ste zatražili ili one koje Vam mi ponudimo. Preporučujemo da nas kontaktirate putem telefona na +38730-717-733 ili putem e-mail adrese na priprema@kristal.eu za specifične upite.

Koja je cijena [usluga]?

Nudimo razne usluge; za specifičnu uslugu možete poslati upit putem e-maila na:priprema@kristal.eu ili nas kontaktirajte putem telefona na +387 30 717 733.

Da li radite [određeni proizvod]?

Ponudu možete pogledati na stranici Interijeri i Eksterijeri. Ukoliko imate dodatnih pitanja, uvijek nas možete kontaktirati. 

Način plaćanja?

U većini slučajeva, potrebno je uplatiti avans od 70%, ostatak prije isporuke ili ugradnje. Za proizvode manje vrijednosti moguće je platiti odmah na blagajni ili pri preuzimanju robe. Platiti možete putem žiroračuna ili gotovinski na blagajni.

Na koji način je moguće izvršiti narudžbu?

Narudžbe možete izvršiti osobno u našoj poslovnici ili putem e-maila. Narudžbe i upite usmenim putem i putem Facebook-a i/ili Instagrama ne prihvaćamo. Telefonski možete saznati što Vas zanima i tražiti ponudu, ali nije moguće potvrditi izradu.

Rok izrade

Rokovi izrade ovise o vrsti narudžbe, količini i trenutnoj popunjenosti kapaciteta. Uz svaku ponudu ćete dobiti rok izrade, a u slučaju da Vam je nešto potrebno do već unaprijed određenog datuma, savjetujemo da se javite što je moguće prije kako bi se izbjeglo kašnjenje.

Kako se mogu prijaviti za posao?

Ukoliko ste zainteresirani za prijavu, formular možete ispuniti u našoj poslovnici. Osim toga, prijavu možete ispuniti i online na našoj web stranici u odjeljku Karijera.

Marketing suradnja

Ako ste zainteresirani za marketing suradnju, sve svoje upite ili ponude šaljite na: marketing@kristal.eu

Ako niste pronašli odgovor na svoja pitanja, molimo kontaktirajte nas putem email obrasca. 

10 + 8 =