Certifikati

Ključne godine za kvalitetu poslovno-proizvodnog procesa

U ovom dijelu povijesnog pregleda izdvajamo godine kada su rađena testiranja i dokazana kvaliteta našeg poslovnog procesa i proizvoda:

certifkati


2000.
DOW CORNING - Certifikat za strukturalno ostakljivanje i nanošenje na izo staklo s Dow Corning silikonom, od 2000. godine
Dow Corning2003.
EN ISO 9001:2008 - Ovaj standard podrazumijeva Sistem upravljanja kvalitetom.

TUV Certifikat2005.
Izo staklo - Dobiven certifikat za izo staklo od IFT Rosenheim putem tvornice za proizvodnju stakla Guardian.

IFT     Guardian


2011.

SCHÜCOLijepljenje prozora na aluminijske profile.


Schuco2012.
IZO STAKLO - Rađena ispitivanja na institutu IFT Rosenheim – Njemačka na osnovu standarda EN 1279-2 (propusnost vlage) i EN 1279 – 3 (propusnost plina) sa PVC i aluminijskim profilom.


KALJENO, EMAJLIRANO STAKLO I HEAT SOAK TEST USLUGA - HST - Rađena ispitivanja u IKATES - Češka na osnovu standarda EN 1479-2 koji obuhvaća i kaljena stakla koja su testirana u Heat soak komori.

ikates

 


 2012.

CE znak - Europski znak sukladnosti (Conformité européenne) koji pokazuje da proizvod zadovoljava zahtjevima sigurnosti, zaštite imovine, zaštite života i zdravlja ljudi, zaštite okoliša i javnog interesa prema propisanim EU direktivama tzv. “novog pristupa”. CE znak na proizvodu znači da je proizvođač prošao sve propisane postupke dokazivanja sukladnosti što potvrđuju ovlaštena tijela i obavezan je za sve proizvode koji zahtijevaju takvo označavanje prije nego se stave na tržište ili uporabu. Kristal izdaje CE znak za sve svoje proizvode.


CE logo2013.
LAMINIRANO STAKLO - Rađena su ispitivanja u IKATES- Češka na osnovu standarda EN 14449-2 i test radijacije na osnovu standarda EN ISO 12543-4.

ikates2014.
ATEST ZA STAKLA ZA BRODOVE I OSTALA PLOVILA OD HRVATSKOG REGISTRA BRODOVA - Upisani smo u Hrvatski Registar brodova i ovaj upis podrazumijeva:

Potvrdu o odobrenju proizvođača – Proizvodnja stakla za primjenu u brodogradnji

Potvrda o tipnom odobrenju - Ploče od kaljenog i laminiranog stakla

CRS2015.
POLUKALJENO STAKLO - Rađena su ispitivanja u IKATES - Češka na osnovu standarda EN 1863-2.


AGC GLASS - tvornica/proizvođač stakla na osnovu testiranja u proizvodnji dala atest za kaljenje stakala: Lacobel T i Stoprey T.

AGC

 EN ISO 14001 – Sistem okolišnog upravljanja - Navedeni standard se integrirao u ISO 9001.

ECO

 

cert 2015

 


 

2016. 
 

 GUARDIAN - tvornica/proizvođač stakla na osnovu testiranja u proizvodnji dala atest za kaljenje stakla: Showerguard (staklo za tuš kabine).


Guardian

 

BUREAU VERITAS

BV cert

 


 

2017.

Reynaers - HI FINITY certifikat

reynaers