Stakleni namještaj

Početna » Uredski prostor » Stakleni namještaj

U našoj ponudi se nalaze raznovrsni stolovi, ogledala, vitrine, police i staklene fronte koje se mogu lijepiti na ladice, šankove, pultove i slično. Svaki proizvod se radi prema narudžbi. Kristal Vam nudi stručne savjete u vezi izbora stakla, sigurnosti i kvalitete. Posjedujemo širok asortiman stakala, od transparentnih, matiranih (satiniranih) do stakala bojenih u masi. Stakleni namještaj se može praviti od sigurnosnih stakala koja posjeduju veću čvrstoću, otpornija su na udarce, savijanje i temperaturu. Mi Vam nudimo sljedeće vrste sigurnosnih stakala:

a) kaljeno staklo, koje je termički obrađeno, gdje prilikom udarca ili slične nezgode, staklo se raspada u sitne komadiće i otklanja mogućnost ozljede. Kaljeno staklo je pet puta čvršće i otpornije nego sirovo neobrađeno staklo.

b) laminirano staklo, koje se sastoji od dva ili više stakala, istih ili različitih debljina između kojih se nalazi sloj/slojevi sigurnosne folije. Uz pomoć folije, ukoliko dođe do puknuća stakla, komadići stakla ostaju zaljepljeni na foliji i otkanjaju mogućnost ozljede.