Stakleni umivaonici

 

"Kristal" stakleni umivaonici i listele rezultat su inovativnih ideja i tehnologije.

Godine iskustva u obradi stakla i sofisticirana oprema rezultat su patentirane tehnike obrade stakla i proizvodnje staklenih umivaonika koji iznutra i izvana imaju intenzivan efekt boje. Umivaonici imaju ugrađen odvodni sistem „klik-klak“ prilagodljiv za druge materijale pri izradi ostalog dijela umivaonika.

Mogu biti nadgradni i ugradni, te isti mogu biti ovalni i okrugli u različitim posebnim bojama prema prezentiranoj RAL karti. 

Bitno za naglasiti je da je gotovo  nemoguće razbiti ovaj tip staklenog umivaonika, čak i ako je sifon prečvrsto ugrađen do loma zbog nasilnih udaraca, komadi stakla neće biti oštri i ne mogu uzrokovati ozljede (kao što se događa sa auto. Ukoliko i dođe - staklima).

„Kristal“ stakleni umivaonici su inovativnim rješenjem završnog lakiranja otporni na taloženje kamenca i  vrlo lako se čiste i održavaju.

Kristal proizvodi i standardne staklene umivaonike tehnikom termičke obrade. Umivaonici se većinom mogu prilagoditi prostoru, ali postoje određeni standardi i dimenzije koje se moraju ispuniti. Oni se također mogu prilagoditi Vašoj kupaonici dizajnom i bojom.