Polisulfid

KODIGLAZE P je dvokomponentno poliuretnasko ljepilo namjenjeno za ljepljenje manjih površina. Posebno je razvijeno za ljepljenje izo jedinica unutar prozora ( u krilu prozora),  prilagođeno je u izo jedinicama kao sekundarna zaptivna masa, ima veoma dobar protok zraka, kao i temperaturnu otpornost.

Pakovanje : 600 ml.Kommerling GD 116 NA

GD 116Opis: Kommerling GD 116 NA je dvokomponentna polisulfidna zaptivna masa, bez otapala s tekućim polimerom.  Kommerling GD 116 ima veliku snagu i elastičnost, ali nema neugodan miris, možemo reći da je bez mirisni polisulfid.  Ima izvrsno prianjanje na čiste površine, kao što je staklo,  aluminij i pocinčani i nehrđajući čelik.

Osnovna primjena: Kommerling GD 116 NA je proizveden da se koristi kao sekundarni rub, te kao dvostruki pečat za izo jedinice, također je široko rasprostranjen u proizvodnji visoko postavljenih drvenih prozora.

Kommerling GD116 pokazuje izvrsno prianjanje na staklene površine i većinu izo jedinica (prostornih sistema) uključujući aluminij, anodizitanog aluminijuma, nehrđajučeg čelika i tankog limenog čelika. Napravljen je za izvrstan rad s ručnim nanošenjem, kao i sa automatskim nanošenjem tj. strojnim. Kommerling GD 116  NA je otporan  na ulja, otapala i širok asortiman kemikalija, što pokazuje izvsnu zaštitu izo jedinice uzrokovanu ...

Pakovanje:

  • 190 L Tiokol GD 116 NA Komponenta A 190 L
  • Tiokol GD 116 NA Komponenta B 19 L


Tioelast TM

Za izradu termoizolacijskog stakla i termoizolacijskog stakla punjenog plinom.
Posebno se preporuča kada je potrebno termoizolacijsko staklo brzo transportirati i ugraditi. To je dvokomponentna brtvena masa.

Pakovanje:
  • kartuša: 0,6 kg; 0,8 kg
  • doza: 2,5 l; 4 kg
  • bačva: 203,5 l