Obavijest o neradnim danima

Vitez, 4. 7. 2018.

PREDMET: Obavijest o neradnim danima

Poštovani Kupci,

Ovim putem Vas obavještavamo, ukoliko već niste upoznati, da smo u procesu izgradnje novih proizvodnih hala kako bi instalirali novu sofisticiraniju opremu za obradu stakla te ukupno uspostavili kvalitetniju i efikasniju proizvodnju. U vezi s tim, prva faza izmještanja i instaliranja strojeva planirana je u periodu od 13.8. do 18.8. te smo zbog lakšeg funkcioniranja odlučili zaustaviti sve radne procese proizvodnje, primitka narudžbi i isporuka, odnosno u tom periodu firma neće raditi. Molimo da uvažite našu odluku i da svoje narudžbe i isporuke planirate sukladno našem radnom odnosno neradnom periodu.

Također, ujedno obavještavamo da će nakon ovog perioda opet doći do izmještanja i organiziranja ostatka proizvodnje, ali tada ćemo funkcionirati na način da nećemo prekidati radno vrijeme, uz moguće smanjenje kapaciteta u tom periodu. O pojedinačnim rokovima Vaših narudžbi, kako je uobičajena praksa, biti će te unaprijed obaviješteni.

Najiskrenije Vam zahvaljujemo na razumijevanju te Vas još jednom molimo da svoje narudžbe uskladite sukladno ovoj obavijesti o neradnim danima.

S poštovanjem,
Ana Jerković
Direktor komercijalnog sektora

PDF Obavijest