Najčešće postavljena pitanja

Ako odgovor niste pronašli ispod, kontaktirajte nas.
 

Osnovno

 

Radimo od ponedeljka do petka, 07:30 - 17:00 maloprodaja(do 15:50 veleprodaja).

 

Subota 07:30 - 15:00 maloprodaja, (do 14:00 veleprodaja). Nedjelja neradna. Određeni dani i blagdani su također neradni, ali o tome putem web stranice ili Facebook.

 

Poslovni Centar 96, 72250 Vitez BiH. Lokaciju detaljne možete pregledati na Google mapi.

 

Usluge

 

Da. Dostava se dodatna usluga koja se naplaćuje i dostupna je u čitavoj BiH, a cijena ovisi od regije u kojoj se dostavlja. Za zemlje regiona, dostavu dogovaramo na upit. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti regije u kojoj se nalazite.

 

Da. Ugradnja je dodatna usluga koja se naplaćuje i dostupna je u čitavoj BiH, a cijena ovisi od više faktora. Za zemlje regiona, ugradnju dogovaramo na upit. Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnosti regije u kojoj se nalazite.

 

Cijena proizvoda se formira sukladno specifikacijama koje ste zatražili ili one koje Vam mi ponudimo. Preporučujemo da nas kontaktirate putem telefona na +38730-717-733 ili putem e-mail adrese na priprema@kristal.eu za specifične upite.

 

Nudimo razne usluge; za specifičnu uslugu možete poslati upit putem e-maila na:priprema@kristal.eu ili nas kontaktirajte putem telefona na +38730-717-733.

 

Ponudu možete pogledati na stranici Interijeri i Eksterijeri. Ukoliko imate dodatnih pitanja, uvijek nas možete kontaktirati.

 

U većini slučajeva, potrebno je uplatiti avans od 70%, ostatak prije isporuke ili ugradnje. Za proizvode manje vrijednosti moguće je platiti odmah na blagajni ili pri preuzimanju robe. Platiti možete putem žiroračuna ili gotovinski na blagajni.

 

Narudžbe možete izvršiti osobno u našoj poslovnici ili putem e-maila. Narudžbe i upite usmenim putem i putem Facebook-a i/ili Instagrama ne prihvaćamo. Telefonski možete saznati što Vas zanima i tražiti ponudu, ali nije moguće potvrditi izradu.

 

Rokovi izrade ovise o vrsti narudžbe, količini i trenutnoj popunjenosti kapaciteta. Uz svaku ponudu ćete dobiti rok izrade, a u slučaju da Vam je nešto potrebno do već unaprijed određenog datuma, savjetujemo da se javite što je moguće prije kako bi se izbjeglo kašnjenje.

 

Ostalo

 

Ukoliko ste zainteresirani za prijavu, formular možete ispuniti u našoj poslovnici. Trenutno ne nudimo online prijavu ili prijave putem e-maila, osim ako tako nije navedeno u oglasima koje objavimo putem web stranice ili Facebook stranice.

 

Ako ste zainteresirani za marketing suradnju, sve svoje upite ili ponude šaljite na: marketing@kristal.eu