Abrazivni materijal

Brusne i polirne trake

brusna trakaBrusna traka
dostupne u različitim dimenzijama i granulacijama.

Polirna traka
dostupne u različitim dimenzijama i granulacijama.

brusni kamenBrusni kamen
kamen iz silicij karbida se koristi za brušenje rubova stakla različite veličine.
Dostupan u različitim dimenzijama i granulacijama.


brusni kamenPolirna pastapjesakPijesak za pjeskarenje
Pjeskarenje stakla je proces obrade površine sa odgovarajućim pijeskom za pjesarenje, nakon čega staklo postaje neprozirno i dobija bijelu mliječnu boju. Nakon procesa, staklo propušta svjetlost u određenoj mjeri, ali je kroz njega nemoguće vidjeti. Pjeskareno staklo ima dekorativan izgled te zbog toga dosta upotrebljava u industriji namještaja i unutarnjem uređenju. Prilikom pjeskarenja, staklo se može zaštiti folijama koje se skidaju nakon pjeskarenja, a ta površina ostaje nepjeskarena, što omogućava dekoriranje stakla prema želji kupca. Pijesak je dostupan u raznim granulacijama, a najčešće se koristi u granulacijama od F36, F60, F80, F100 i F220. Pakovanje je od 25 kg

brusne i polirneBrusne i polirne ploče
Ravno brušenje – možemo ponutiti jako širok raspon ploča za brušenje i poliranje, ploče za brušenje rubova stakla jednostranih i dvostrani strojeva kao i široki spektar specifičnih panela (za laminirano staklo, high-speed obradu)
Pločice za brušenje rubova - postoji nekoliko tipova ploča za obradu rubova single-disc i poliranje metalnih ploča, različitih promjera 100, 130, 150, 175 cm.

fazetiranjeFazetiranje
naši alati za fazetiranje strojeva pružaju veliki kapacitet, dugoročno korištenje, visoku obradu kvalitete i visoki sjaj fazete. Filc ploče i prstenovi pružaju visoki sjaj. Životni vijek ovih diskova je veoma dug te su dostupni s plastičnim ili metalnim prstenovima.